"Det smartaste med GroundPlug® Markskruv, jämfört med betong, är definitivt den snabba installationen och att du kan fortsätta arbeta omedelbart." - Nikolaj, snickare hos Lester Løndal A/S

Stor altan

Denna stora, snygga träterrass byggdes av snickarfirman Lester Løndal A/S. Terrassen, som har en yta på 80m², är grundlagd med GroundPlug® TwisterTM M12/750mm Markskruv. Terrassen är byggd med hela familjen i åtanke och har en inbyggd studsmatta, en pergola och en matplats. Snickarna från Lester Løndal A/S var mycket imponerade av den enkla och snabba byggprocessen med GroundPlug®. Nikolaj, snickare på Lester Løndal A/S, säger: ”Vi byggde terrassen med GroundPlug® TwisterTM fundament och jag tycker att det är mycket enklare än att grunda med betong. Vi kunde även minska vår arbetstid avsevärt.” Detta terrassprojekt var en stor framgång för både husägarna och snickarfirman. 

Snabb installation med en handhållen mutterdragare
Våra ingenjörer beräknar varje projekt individuellt
Du slipper helt att gräva och gjuta
Snabb installation med en handhållen mutterdragare
Våra ingenjörer beräknar varje projekt individuellt
Du slipper helt att gräva och gjuta

Kvalitetsfundament

  • Tillverkad av 100 % galvaniserat stål 
  • Stark, hållbar och motståndskraftig mot rost och krävande miljöer 
  • Designad av skandinaviska ingenjörer

Fler GroundPlug® projekt

Har du lyst til at dele dit projekt?

Har du bygget et lækkert projekt med GroundPlug® Skruefundamenter? Så del det med os! Vi er altid glade for at høre om vores kunders projekter og erfaringer med GroundPlug® TwisterTM fundamenter.
[Enter shortcode here]
X