Användningsområde | Hus
Gedigna, starka och hållbara fundament för hus

Innovativ grundläggning

Som leverantör av högkvalitativa stålfundament till den industriella sektorn i många år har vi stor erfarenhet av projekt i svår terräng och med höga belastningar. Även för hus är GroundPlug® Markskruv ett gediget, smart och hållbart alternativ till betongfundament. Tack vare vårt breda produktsortiment kan vi erbjuda lämpliga GroundPlug® fundament för hus av alla storlekar och former. Vårt sortiment sträcker sig från GroundPlug® TwisterTM serierna, som kan installeras med en handhållen mutterdragare, till GroundPlug® PilexProTM serierna, som har en mängd olika monterings- och justeringsalternativ.
  • Undvik tungt arbete: Markskruv eliminerar behovet av grävning, gjutning och bortskaffande.
  • Snabb installation/ingen väntetid: När en markskruv är installerat kan du fortsätta med projektet omedelbart. Det finns ingen betong som ska torka.
  • Bygg hållbart: När du bygger med GroundPlug® Markskruv erbjuder du inte bara din kund en effektiv, men även en CO2-vänlig grund.
  • Snabb installation/ingen väntetid: När en markskruv är installerat kan du fortsätta med projektet omedelbart. Det finns ingen betong som ska torka.
  • Bygg hållbart: När du bygger med GroundPlug® Markskruv erbjuder du inte bara din kund en effektiv, men även en CO2-vänlig grund.

Grundläggning av modellhus och arkitektritade hus

GroundPlug® Markskruv stöder alla arkitektritade konstruktioner på alla platser. GroundPlug® Easy Mounting SystemTM erbjuder marknadens bredaste utbud av markskruv för att möjliggöra grundläggning av en- och flervåningshus på alla tänkbara markförhållanden. Rätt grundläggning beror på byggprojektets storlek, vikt och höjd och inte minst på jordens beskaffenhet. Med GroundPlug® TwisterTM och GroundPlug® PilexProTM serierna täcker våra produkter hela skalan. Våra ingenjörer beräknar ditt byggprojekt kostnadsfritt och hjälper dig att bestämma vilka GroundPlug® Markskruv som är idealiska för dina husprojekt.

Grundläggning av hus för alla typer av förhållanden

  • GroundPlug® Markskruv är lämpliga för många olika typer av jord – från lös sand till hård lera.
  • Ingen terrängbegränsning – enkelt att installera i områden med svårtillgänglig eller sluttande terräng.
  • GroundPlug® Markskruv kan installeras utan problem i frost och regn.

GroundPlug® produkter för hus

Kvadratmeterbelastningen och byggprojektets höjd avgör vilken produkt som ska användas. För mindre hus är produkter från vår GroundPlug® TwisterTM M20-serie ett bra val. För större hus kan du använda fundament som kräver professionell installation med grävmaskin eller lastbil från våra GroundPlug® PilexProTM serier.

Gedigen och effektiv installation

GroundPlug® fundament för trähus kan installeras antingen med handhållna verktyg, lastbil eller en grävmaskin – beroende på vilken storlek som fundamentet har. En sak som alla installationsalternativ har gemensamt är betydande fördelar i effektivitet och tillförlitlighet tack vare vår patenterade och innovativa installationsprocess.
Se hur du installerar GroundPlug® TwisterTM på vår installationssida.

Fler användningsområden

X