GroundPlug® Gruppen
Experter inom stål sedan 2001

GroundPlug® Easy Mounting SystemTM

GroundPlug® Easy Mounting SystemTM grundades 2017 i samband med företaget GroundPlug® International ApS, som tillverkar stålfundament för industrisektorn. 

Sedan starten har våra innovativa GroundPlug® TwisterTM Markskruv varit tillgängliga för privata bostadsprojekt. GroundPlug® Easy Mounting SystemTM har branschens största utbud av stålfundament och erbjuder beräkningar och markskruv för alla typer av privata konstruktioner, t.ex. fritidshus, utbyggnader, annex, förråd, carportar, altaner etc. 

GroundPlug® TwisterTM för privat byggande har alla de tekniska fördelarna i vårt industriella sortiment och är ett hållbart, starkt och effektivt alternativ till betongfundament. 

Kvalitet och innovation

Därför skiljer vi ut oss

GroundPlug® Markskruv uppfanns efter en önskan om innovation och kvalitetsteknik. Tillverkad i Europa och tillverkad av 100 % varmförzinkat kvalitetsstål. GroundPlug® är inriktad på att bidra till ett mer hållbart och CO2-vänligt byggande i framtiden. 

Samtidigt hanterar vårt team av högkvalificerade ingenjörer vår tillverkningsutrustning, dokumentation och design och säkerställer överensstämmelse med byggregler och support / kundservice till våra kunder. 

På så sätt kombinerar GroundPlug® Easy Mounting SystemTM högkvalitativ teknik med hållbarhet, effektivitet och tillförlitlighet. 

GroundPlug® International ApS

GroundPlug® International ApS tillverkar stålfundament för industriella sektorn. Tack vare många års erfarenhet med höga kvalitetsstandarder och innovativ teknik är GroundPlug® International ApS idag ledande på den danska marknaden för markskruv och en uppskattad partner för Banedanmark och Vejdirektoratet. 

X